Lewis Hamilton & Tommy Hilfiger! Whaaat?!

Written by | news

Brandul meu de toate zilele, Tommy Hilfiger, si al sau simpatic designer eponim, au ales si prezentat oficial noul sau ambasador. Este o figura iconica in media zilelor noastre, o prezenta sarmanta, in fata caruia toate fetele cad pe spate, castigator a 62 de trofee Grand Prix- LEWIS HAMILTON.

Daca asta nu a fost destul de suficient, ei bine aseara s-a si lansat documentarul ce il centreaza categoric pe celebrul pilot de Formula 1, #WhatYourDrive,  productie video ce il prezinta pe Hamilton dintr-o perspectiva foarte personala, accentul fiind pus pe ambitiile acestuia si de dorinta de a-i determina si pe cei din jurul sau sa devina mai buni. Documentarul este impartit in mai multe episoade, ce vor fi lansate treptat, concomitent cu etapele campionatului mondial de F1, prezentand cate un aspect din viata profesionala si personala a starului, spre deliciul tuturor.

Acest documentar ”este despre setarea unor țeluri, despre cum să îmbrățisezi orice oportunitate care apare și despre cum să nu lași pe nimeni și nimic să îți stea în cale.”, dupa spusele lui Lewis Hamilton. ”Este o poveste despre dezvoltare personală, explorare și exprimare de sine dincolo de pistă, pe care mă bucur să o împărtășesc cu fanii la nivel global”. Cu siguranta astept cu nerabdare sa urmaresc indeaproape tot parcursul lui Lewis de-a lunful acestui an, mai ales ca pe langa povetele esentiale vom avea placerea sa capatam multa inspiratie din tinutele sale, create in parteneriat cu Tommy Hilfiger.

#WhatsYourDrive – TOMMY x LEWIS HAMILTON

                                                                                                                  1 Mai 2018, Amsterdam, Olanda.

Cum se intampla totul?

Lewis Hamilton va posta fiecare episod din acest documentar pe toate canalele de social media, asa cum a facut deja acum cateva zile, pe 1 mai, cu trailerul acestei productii. Toate materialele video vor fi disponibile si pe platforma tommy.com, site-ul oficial al btrandului, o miscare de altfel foarte strategica si eficienta, menita sa atraga fluzul de clienti catre online.

Te intrebi probabil care este legatura dintre Tommy Hilfiger si Formula 1, nu? ei bine, brandul are o stransa legatura cu aceasta industrie, fiind designerul oficial pentru cvadruplii campioni mondiali de la Mercedes-AMG Petronas Motorsport, grup din care si Lewis Hamilton face parte. Alaturi de acest lucru, Tommy Hilfiger a sponsorizat si echipa Lotus intre 1991 si 1994 si a creat uniforme superbe, personalizate, pentru cei de la Ferrari.

În România, distribuitorul oficial Tommy Hilfiger este SARKK. Fondată în 1988, compania susține de asemenea distribuția produselor Tommy și în țări precum Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania, Repulica Moldova și F.Y.R.O.M. Produsele sunt distribuite în cadrul unei rețele compuse de magazine offline, online, outlet-uri și o rețea extinsă de magazine multibrand.

SARKK S.A. a căutat mereu echilibru și o creștere organică, condusă de valori CSR și de aceea, este una dintre cele mai puternice companii de pe piață, dezvoltându-se constant și captând atenția celor mai exigenți consumatori. 

 

Last modified: May 3, 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *