Digital Divas ‘18

Written by | news

Cea mai mare conferința dedicată comunității de fashion&beauty tocmai ce a avut loc aseară la Palatul Bragadiru, însoțită de mult așteptatele premii ale blogging-ului românesc. Alături de nume celebre in moda și influencing s-au alăturat și cei aflați la început de drum, printre care și eu, povestitorul de astăzi.

Pentru cei ce nu știu, aceasta zi devine un punct de reper al anului, fiind ocazia nu numai de a socializa cu nume importante din blogosfera românească, într-un cadru relaxant, ci și pentru a te lansa sau a-ti crea contacte noi ca și un blogger sau vlogger la început de drum. După-amiaza plina de nectar intelectual a debutat cu o mică conferința tinuta de Maurice Munteanu, Alina Tanasa și Diana Enciu, Sânziana Negru și Mirela Bucovinean, care și-au împărtășit sfaturile legate de branding și studiul propriei audiențe celor aflați in sala. Ca un highlight al discuției, va pot spune ca este esențial sa te adresezi cât mai clar și sincer categoriei de urmăritori pe care o ai și sa studiezi indeamanunt, sa relaționezi cât mai direct cu aceștia, pentru a-ti ajusta conținutul in funcție de cerințelor, gusturile și puterea acestora de cumpărare. Poate , totuși, mai presus de toate este de știut faptul ca nu trebuie in niciun caz nu trebuie sa ai ca scop ținta banii: blogging-ul trebuie făcut din pasiune, iar din pasiune se vor naște toate celelalte. Nimeni nu și-a plătit inițial facturile din asta, însă din iubirea de a crea și împărtăși cu ceilalți, s-a ajuns sa se trăiască bine din asta. Dar numai din pasiune.

In prima parte a zilei, fiind o activitate desfășurată într-un cadru mai lejer, am optat pentru o tinuta aproape integrala DSquared2, achizitioanata de la unul dintre magazinele mele preferate, Capodopera (este situat pe bulevardul Unirii, nr. 12, aproape de clădirea Parlamentului). Nici nu va închipuiți cât am alergat eu prin oraș după aceste piese vestimentare, și bată-mă norocul sa mă bată, ca am răzbit și le-am găsit aici! Iar pentru tinuta de seara nu va pot spune cât de mult am putut alerga (la propriu) prin oraș, pana când “m-am împiedicat” de tocul ușii celor de la Monocult, magazin in care am găsit cel mai superb costum, care sa-mi păstreze aerul tineresc.  Mai multe detalii voi posta în articolele următoare, unde voi detalia fiecare aspect al ținutelor mele.

Sânziana Negru, câștigătoare a premiului întâi la categoria Best Beauty Instagram Account, precum si la Best Brand Endorser, a uimit prin salopeta sa de piele ecologică, cât și prin flerul sau aparte.

Revenind la eveniment, atmosfera s-a schimbat într-una mai festivă o data cu sosirea serii, asta după ce o vijelie a stricat putintel vibe-ul, însă numai pentru o scurta vreme. Rând pe rând au sosit bloggerii dar mai ales blogerițele și vloggeritele nominalizate, in ținute mai mult sau mai puțin potrivite, după caz. Alcoolul fin a curs in pahare la discreție, iar pentru cei care deja mă cunosc, fericirea mea cea mai mare au fost aperitivele aflate peste tot, gata sa fie savurate de prețioasele mele papile gustative. Premierea nominalizatelor s-a desfăurat rapid, și țin sa o felicit pe Alina Ceusan pentru titlul de Digital Diva of The Year, obținut după mulți ani de munca. Lecția din seara aceasta, pe care vreau sa o împărtășesc cu voi este aceea de a nu renunța niciodată. Succesul vine abia după ani și ani de munca susținută, iar dacă și tu dorești sa îți deschizi un blog, fii pregătit sa strălucești abia la câțiva ani distanța, fără sa uiti de unde ai plecat. In orice caz, merita din plin efortul; satisfacția este maxima.

Alina Ceusan, marea câștigătoare a serii, a strălucit la propriu intr-o creație LouLou The Brand, eclipsand prin eleganța și totodata prin simplitatea ținutei.

 

Plecând de la eveniment nu pot sa nu-mi iau gândul de la faptul ca, noi, băieții, bărbații, trebuie sa trecem peste concepțiile legate de rușinea in fata celorlalți și sa ne lăsam frâu imaginației. Nu in ultimul rând, doresc și aștept ca in ediția de anul viitor sa existe cel puțin o categorie in cadrul acestor premii. Trebuie sa ne împărtășim ideile și creativitatea cu ceilalți, sa strălucim așa cum ne place, liberi de orice constrângere, pentru ca da, aceasta este garanția oferită de lumea blogging-ului!

Pe mai târziu,
L.C.

DARE TO BE THE PERSON YOU’VE ALWAYS WISHED TO BE! 

Last modified: April 27, 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *