Antonio, mi amore

Written by | news

Iarna te prinde mai bine purtand o haina groasa, insa in acelasi timp usoara. Zilele petrecute in mijlocul zapezii sau al gerului, sau al amandurora, nu mi-au parut niciodata atat de faine, iar asta datorita noii mle achizitii din garderoba- o parka umpluta cu cel mai usor si calduros puf de gasca si, mentinand nota de extravaganta pe care de regula o caut, cu o gluca ce are in componenta sa blana naturala. Nimic mai bun!

Dar oare ce e cu titlul asta nebun- “Antonio, mi amore”? Pai hai sa iti spun ceva: ai fi crezut ca mi-am facut rost de aceasta haina de undeva de la Milano, ori poate ca am dat vreo avere pe ea. De data asta nu. Antonio Gatti este un brand 100% romanesc, chiar daca numele nu tradeaza acest lucru, un brand ce produce cele mai tari paltoane, sacouri si haine pentru barbati. Astfel ca e normal sa pot spune acum “Antonio mi amore”!

Daca esti si tu o fire mai sofisticata, ori vrei sa faci o aparatie conservatoare, insa stilata la un eveniment, la ei gasesti tot ce-ti trebuie, la preturi divine, insa mai important- cu masurile si croiala care sa scoata ce e mai bun din tine in evidenta.  In plus, eu am personal o problema cu hainele- am bratele foarte lungi, astfel incat putine imi vin bine- asa ca daca mai esti si inalt, Cei de la Antonio Gatti au ce-ti trebuie.

 Da, in sfarsit avem si noi un brand in plus special pentru noi! Ai sa vezi in curand pe toata lumea purtand creatii de-ale lor, asa ca te invit urgent sa iti iei si tu ceva dragut, cu stil si alonja, pana nu va face toata lumea asta. Stii tu, sa dai tu startul unui nou trend, impreuna cu mine.

Pe data viitoare.

L.C.

Ia-ti si tu de AICI urmatoarea ta haina statement!

 

Last modified: January 27, 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *